TOURISM & TRAVEL SHOW ALBANIA 2022 - Albania
GO UP

TOURISM & TRAVEL SHOW ALBANIA 2022

TOURISM & TRAVEL SHOW ALBANIA 2022

14
Oct
-
15
Oct

TOURISM & TRAVEL SHOW ALBANIA 2022

by
 
1568 people viewed this event.

14 TET NË 9 PD – 15 TET NË 7 MD

TOURISM & TRAVEL SHOW ALBANIA 2022

Pallati i Kongreseve

Më datat 14-15 Tetor, Iceberg Exhibitions organizon panairin ”𝗧𝗢𝗨𝗥𝗜𝗦𝗠 𝗧𝗥𝗔𝗩𝗘𝗟 𝗦𝗛𝗢𝗪 𝗔𝗟𝗕𝗔𝗡𝗜𝗔”

Ky panair vjeshtor, si një kombinim mes #show prezantimi të turizmit në Ballkan dhe event #B2B, është projektuar si pika e radhës e takimit për profesionistët dhe blerësit nga e gjithë bota që janë të interesuar për produktin tonë të përbashkët të destinacionit dhe perspektivën e rajonit.

Ftojmë të gjithë operatorët turistikë, organizatorët e udhëtimeve në grup, agjentët e udhëtimit, shërbimet e hoteleve dhe resorteve, profesionistët e sektorit të udhëtimeve dhe konsumatorët e turizmit për të marrë pjesë në eventin 𝗧𝗼𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺 & 𝗧𝗿𝗮𝘃𝗲𝗹 𝗧𝗼𝘂𝗿𝘀 për të gjetur ide inovatore për të krijuar udhëtime, turne dhe itinerare për vitin e ardhshëm.

To register for this event please visit the following URL: http:// →

 

Date And Time

2022-10-14
2022-10-15
 

Location

Anywhere
 
 
 

Share With Friends

Discover our social channels

Web agency albania