UA-118972839-1

Blues & Jazz on the Boat

Blues & Jazz on the Boat

20374661_1431875976889585_791028207273429243_n

EcoART Albania
Organizon
Blues & Jazz Fest on the Boat
Data 19 Gusht 2017 @ Mrekullite e Bredetit të Vlorës

Blues & Jazz Band line up:

- Kujtim Spahiu: Guitar/ Vocals
-Gent Rushi: E/Piano
- Mitat Laro: E/Bass
- Emiljan Dhimo: Drums
- Ermal Rodi: Sax/ Trumpet

Are you ready for the Coolest event of this Summer?!

Blues & Jazz Lovers!
Kemi kenaqesine tju prezantojme Eventin me te vecant te kesaj Vere i cili do te jete qershia mbi torte i ketij sezoni nen shoqerine e muzikes se mjeshtrave me te mire te Blues & Jazz ne Shqiperi.

Si Pirate te vertet do te çajmë Detin me Anije nderkohe qe kercejme, shijojme muziken Blue&Jazz, Pijme dhe kalojme momente te pa harrueshme mes miqve me te zgjedhur. Nese jeni dashamires te vertete te MUZIKES kjo mbremje do te ngulitet ne kujtesen tuaj artistike per gjithnjë.

Bileta: 25 € (3500 lek) ( 1 Pije plus Banket)

Imbarkimi ne Anije (Ora 19:00) tek Porti i Vlores, Hyrja e Jahteve perbri Hotel 'Internacional'

Kodi i veshjes: Veshur në të bardha :)

Email: Info@ecoart.al
Website: www.ecoart.al
Tel: +355694442218

Biletat do te terhiqen prane zyrave te 'EcoART Albania'