Olen Cesari Live Concert

Palace of Congresses

International Clandestine Orchestra

Rezervoni dhe blini biletën tuaj përpara të gjithëve!
www.LiveinTirana.com

Kthehet në Shqipëri Olen Çezari, me grupin e tij “International Clandestine Orchestra” me qëllim që të përsërit suksesin e kaluar dhe ta tejkaloj, duke rivënë në skenë një tjetër event të paharrueshëm.

Në koncert do të jenë gjithashtu të ftuar Alessandro Mannarino, Guo Gan, Eden, Pepe Sanchez edhe Bes Kallaku.