Agricultural Fair 2018

Mother Teresa Square

Panairi "Shqipëria punon tokën", edicioni II

Panairi më i madh i bujqësisë në Shqipëri
Në datat 12 dhe 13 tetor 2018, Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë dhe Shoqata e Industrialistëve Ushqimore me mbeshtetjen e Bashkise se Tiranes
ju ftojne në edicionin e dytë të panairit më të madh te bujqesise, blegtorise dhe agroperpunimit ,ne festen e prodhimit vendas nen sloganin "Shqiperia punon token"

Panair i manifestimit te kulinarisë shqiptare, traditës së fshatit, prodhimit autokton dhe më të mirën e industrisë së përpunimit ushqimor në vend
Shqiperia punon token!
Takohemi ne 12 dhe 13 tetor 2018 në Sheshin "Nënë Tereza"