Festa e Parkut Shebenik Jabllanice

near librazhd

Festa do të zhvillohet në fushë Studen për 3 ditë radhazi me rastin e 10 vjetorit të shpalljes Park Kombëtar të ekosistemit natyror Shebenik-Jabllanicë.
Ja çfar do të kemi për Festën e Parkut kombëtar Shebenik-Jabllanicë në 3 ditë festë:
1. Një natë me çadra tek Liqeni Fushë Studnes me muzikë dhe pranë zjarrit.
2. Gara me Biçikleta malore
3. Panair me produktet e zonës
4. Festival me këngë dhe valle popullore
5. Vizitë tek Shpellat e Borovës.., Shpella e Akullit dhe Maja e Gurit.
6. E të tjera supriza..