TEKNO HOTEL EXPO 2018

Palace of Congresses Big Hall

PANAIRI I PAJISJEVE PROFESIONALE PER HOTELE, BARE , RESTORANTE, FURRA BUKE DHE PASTICERI,NE EDICIONIN E 3- te te panairit nderkombetar TEKNO HOTEL EXPO2018 do te gjeni:
-MOBILIM HOTELI 
-PAJISJE PER RESTORANTE, BARE,FURRA BUKE, PASTICERI
-LINJA E HIGJENES
-SISTEME PER HOTELE DHE RESTORANTE