Tirana Mediterranean Tourism Fair

2 Edition , Expo City Albania

The 2nd “Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018” is set to begin April 6, at Expocity Albania. 

This leading regional fair comes in collaboration with the Ministry of Tourism and Environment and the National Tourism Agency, and will welcome visitors from various countries, companies from the tourism industry, and many tour operators.

This is among the most important tourism events in the region with a wide participation from different entities across various categories: destinations, accommodation (hotels/villas/ new resorts/ developers etc.), agencies, sea tourism, mountain tourism, gastronomy etc. 

MTF Tirana 2018 aims to promote tourism, as well as to strengthen the cooperation among the tourism entities in the region and the rest of the world. It will provide tourism professionals with an opportunity to meet industry colleagues, buyers and suppliers through the exhibition, forums and B2B meetings; also visitors from the region and beyond will have an opportunity to explore various offers and experience other fun events.
------------------------
Ne datat 6-7 Prill, Expocity Albania organizon edicionin e dytë të panairit "Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018”, me mbështetjen e Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, si edhe te Agjensise Kombetare te Turimzmit.

Ky panair është një nder eventet më të rëndësishme rajonale, me fokus pomovimin e sektorit te turizmit vendas dhe rajonal, duke mbledhur ekspertët e industrisë si nga Shqipëria edhe nga vende të tjera të rajonit e më gjerë.

Mirëpresim çdo kompani apo entitet që mund të ketë interes të promovojë më tej produktet/shërbimet në një organizim të tillë. Gjatë panairit do të ketë forume, takime B2B, etj., me synim krijiminin e partneriteteve të reja, diskutimeve dhe informimit mbi trendet e reja të sektorit; gjithashtu vizitoret nga rajoni e me gjere do te kene mundesi te explorojne oferta te ndryshme dhe aktivitete te tjera argetuese.