CrossCountry Individual Mountain Bike Marathon

Skanderbeg Square

Bike Club Tirana me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë, organizon më 7 Janar 2018 garën CrossCountry Individual Mountain Bike Marathon.

Starti i garës është i përbashkët nga sheshi "Skënderbej", numri i pjesëmarrësve është i limituat 100 persona.

Për më shumë informacion : Bike Club Tirana