Tirana Birds Festival

Qendra Rinore Tiranë

Tirana Birds Festival

Qendra Rinore Tiranë

Me pjesmarjen e 1000 zogjve dekorative te racave te ndryshme, nga Italia, Greqia, Maqedonia, Mali Zi, Kosova dhe gjithe Shqiperia.