Yoga and Meditation in Pellumbas

in Pellumbas village

Yoga and Meditation in Pellumbas

in Pellumbas village

Te shtunen, ne daten 18 nentor ne fushen me te madhe me ullinj ne Pellumbas do te organizojme nje seance Yoga dhe Meditimi te udhehequr nga lektore te certifikuar. Nisja behet ne oren 7:00 te mengjesit nga 7 Xhuxhat ne Tirane.  Per kedo qe deshiron me teper aventure, fshati do te shtroje mengjes ne oren 8:30, pas yogas, dhe ne oren 10:00 niset turi per ne Shpellen e Pellumbasit.  Rezervimet jane te nevojshme dhe mund te behen online duke klikuar ketu http://bit.ly/2mjYAVH. Gjithesej ka vetem 30 vende te lira.  Ju presim!

23561745_908531565971063_3238777745170867120_n