Through centuries exhibition

National Historic Museum

Through centuries exhibition

National Historic Museum

Me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës dhe Muzeut Kombëtar, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në "Midis Shekujsh", ekspozitë e veglave muzikore popullore të përdorura në territorin Shqipëtar gjatë shek. XIX dhe shek. XX.
Pjesë e koleksionit privat Ermal Sela ©
Ky koleksion është i përbërë prej 170 veglash muzikore popullore idiofone, membranofone, aerofone dhe kordofone.
Ekspozita është e shoqëruar nga një katalog ku paraqiten me foto dhe përshkrim të gjitha veglat.

23130933_1731828790183549_1494575193082815308_n