VOX Machina Exhibition Sadik Spahija

"Turbina" New Scene Center of Arts in Tirana

VOX Machina Exhibition Sadik Spahija

"Turbina" New Scene Center of Arts in Tirana

MAM Foundation ka kenaqesine e vecante te prezantoje,
Expo Personale me titull "VOX MACHINA" te artistit Sadik Spahija, me kurator Edi Muka.
Artisti prezanton nje kompleks skulpturash konceptuale me permasa gjigande te alternuara me levizje koreografike moderne nga kater balerine, nen kurimin e koreografit Gjergj Prevazi dhe ne tingujt e kompozuar nga Haig Zaharian.
Jeni te ftuar te jeni pjese e nje procesi unikal.

hyrje e lire
info +355 692575043
email m.a.m.artfoundation@gmail.com