Mother and Son

Tulla Culture Center

Jon Fosse është një nga shkrimtarët bashkëkohor norvegjez më të përkthyer dhe të interpretuar.
Kritikët e kanë cilësuar si një nga autorët më inteligjente të dramës dhe letërsisë
bashkëkohore.
Shfaqja “Nëna dhe fëmija” trajton njerëz që vuajn nga izolimi total, vetmija dhe vështirësi komunikimi .
Personazhet e Fosse-së janë të ngecur në mendimet e tyre dhe fjalët e tyre janë monologje të cilat ndonjëherë kthehen në bashkëbisedim.
Mos e humbisni këtë dramë bashëkohore.
Ju presim tek Hemiguay Tirana 
Për rezervimin e biletave kontaktoni në numrin e telefonit : 0688519497

23511408_266523390538494_1813381803006525947_o